català | español | english | deutsch

La imatge

La imatge
Ampliar notícia

Comunicats  Imprimir


Cerqueu per paraules     Cercar
23-03-2007
L'Institut Ramon Llull convida formalment a Leipzig Günter Grass per a Frankfurt 2007

(EFE).- L'Institut Ramon Llull (IRL) ha mantingut avui a la Fira del Llibre de Leipzig una trobada amb el Nobel de literatura Günter Grass en què ha convidat formalment l'escriptor alemany a participar en els actes de la cultura catalana a la pròxima Fira del Llibre de Frankfurt.

Torner, Grass i Batista.
Zoom

Torner, Grass i Batista..

La trobada s'ha produït avui a les 15.30 hores a la Fira del Llibre de Leipzig i s'han reunit amb Grass el cap d'Humanitats i Ciència de l'IRL, Carles Torner, i el cap de Comunicació, Antoni Batista.

Segons han explicat els interlocutors de l'IRL, Günter Grass s'ha mostrat "interessat per col·laborar d'alguna manera en algun dels actes que la cultura catalana organitzarà a Frankfurt com a convidada d'honor", encara que no ha pogut concretar aquesta participació doncs en les dates que té lloc la fira l'escriptor alemany ha estat convidat a nombrosos actes per a commemorar el seu 80è aniversari.

El director de l'IRL, Josep Bargalló, que avui ha tornat a Barcelona, va dir ahir a Leipzig que "a través del seu agent estava confirmada l'organització d'una exposició de dibuixos de Grass que tindrà lloc a la Litteraturhause, la Casa dels Escriptors de Frankfurt".

En aquesta exposició, va informar Bargalló, s'exhibiran prop de mig centenar de dibuixos de Günter Grass, en què mostra diferents paisatges de Catalunya, especialment de l'Empordà".

En la improvisada reunió amb Grass, Carles Torner ha plantejat a l'escriptor alemany la possibilitat de "participar en algun dels diàlegs que hi haurà entre escriptors de diverses llengües amb autors catalans, o bé en la presentació de la seva pròpia exposició".

Torner ha convidat a Günter Grass a "refer o integrar en el marc d'un d'aquests diàlegs la seva recent conferencia 'Com ser escriptor en un món sense pau".


     | Avís legal | Accessibilitat | Mapa web | Contacteu-nos |       Amb la col·laboració de: