català | español | english | deutsch

La imatge

La imatge
Ampliar notícia

Comunicats  Imprimir


Cerqueu per paraules     Cercar
21-06-2007
GeoGraphia: Paisatges literaris - Un viatge per les literatures alemanya i catalana actuals

Tres escriptors catalans i tres d'alemanys s'ensenyen respectivament el seu país literari
Link

El projecte GeoGraphia, paisatges literaris és un programa organitzat per l'Institut Ramon Llull, el Goethe-Institut i literaturhaeuser.net juntament en la col·laboració amb la Institució de les Lletres Catalanes amb motiu de la presència de la cultura catalana com a convidada d'honor a la Fira del Llibre de Frankfurt 2007.

<em>GeoGraphia: Paisatges literaris</em>
Zoom

GeoGraphia: Paisatges literaris.

Es tracta d'una iniciativa conjunta de l'Institut Ramon Llull, el Goethe-Institut i Literaturhaus.net per tal de fomentar el coneixement de la literatura catalana i la literatura alemanya als països respectius mitjançant l'intercanvi d'escriptors. Tres parelles, formades cadascuna per un escriptor català i un d'alemany, compartiran les seves experiències en un viatge pels països respectius. Fent alhora d'amfitrió i estranger, guia i hoste, aquest viatge d'anada i tornada vol evidenciar el jo i l'altre i les seves arrels, la seva cultura comú. Durant el viatge, els escriptors es presentaran al públic en diverses ciutats a Alemanya i Àustria (a les Literaturhäuser) i a Catalunya, València i Mallorca. El projecte es presentarà durant la fira del llibre de Frankfurt l'octubre del 2007.

El projecte pretén contribuir a difondre el coneixement mutu de la literatura catalana i alemanya; fomentar l'intercanvi entre escriptors catalans i alemanys com a contribució al seu treball creatiu individual i assenyalar els llaços existents entre ambdues literatures per tal de desenvolupar una eina per a la comprensió mútua i fer palesa l'herència comú a les cultures d'Europa.

Els autors participants són:
Katja Lange-Müller - Enric Sòria
Keto von Waberer - Carme Riera
Michael Ebmeyer - Jordí Puntí


     | Avís legal | Accessibilitat | Mapa web | Contacteu-nos |       Amb la col·laboració de: