català | español | english | deutsch

La imatge

La imatge
Ampliar notícia

Comunicats  Imprimir


Cerqueu per paraules     Cercar
13-10-2007
Els dies de visitants professionals, un èxit per a les editorials catalanes

Frankfurt, 12 d'octubre del 2007 – Els dies de visitants professionals de la Fira del Llibre de Frankfurt 2007 han estat un èxit per al sector editorial català. Convertides en el centre d'atenció gràcies a la presentació del convidat d'honor, s'han interessat per les editorials catalanes bastants més visitants professionals que en anys anteriors.

Zoom

La presentació de la cultura catalana com a convidada d'honor de la Fira del Llibre de Frankfurt 2007 ja dóna els primers fruits. L'interès per les ofertes editorials de les regions catalanes durant els dos primers dies de fira ha augmentat considerablement en comparació amb els anys anteriors. "L'assistència als nostres pavellons d'exposició és tan alta que és impossible comptar exactament els visitants. Ara bé, tots els actes que presentem tenen sempre una bona afluència de públic", explica contenta Anna Soler-Pont, directora de tots els actes catalans de la fira.

També el gremi d'editors es mostra satisfet amb el desenvolupament. "El que compta no són només les xifres de venda o els contractes tancats, sinó que l'atenció que sorgeix de la presentació del convidat d'honor aconsegueixi que se'ns prengui seriosament i se'ns respecti", descriu Antoni Comas Planas, president del Gremi d'Editors de Catalunya. "Durant aquests dies, tot el món es fixa en la llengua i la cultura catalanes, i en descobreixen les particularitats."

A partir de dissabte, quan la fira s'obri també als visitants no professionals, aquestes particularitats estaran a l'abast de tots aquells que s'interessin per la literatura. Els curiosos podran visitar la presentació traduïda de les novetats dels autors catalans cada dia de 15:00 a 16:30 hores; cada 10 minuts es presentarà un llibre d'un autor diferent.


     | Avís legal | Accessibilitat | Mapa web | Contacteu-nos |       Amb la col·laboració de: