català | español | english | deutsch

La imatge

La imatge
Ampliar notícia

Comunicats  Imprimir


Cerqueu per paraules     Cercar
06-10-2004
La Cultura Catalana serà convidada d'honor a la Fira de Frankfurt

La Cultura Catalana serà convidada d'honor de la Fira de Frankfurt, així s'ha acordat avui matí, a la ciutat alemanya, entre el president de la Fira, Volker Neumann, i el director de l'Institut Ramon Llull (IRL), Xavier Folch.

Volker Neumann i Xavier Folch.
Zoom

Volker Neumann i Xavier Folch..

A la reunió, ha assistit una ampla delegació catalana, integrada des de l'IRL, pel director, Xavier Folch, i pels responsables de les àrees de Creació, Xavier Albertí, i d'Humanitats i Ciència, Carles Torner. A més, també han assistit Josep Maria Puig de la Bellacasa, president del Gremi d'Editors de Catalunya, Segimon Borràs, secretari general del Gremi i de l'Associació d'Editors en Llengua Catalana i l'editor Jordi Nadal. Per part de la Fira de Frankfurt han estat presents, a banda del president, Volker Neumann, la directora del Departament Internacional de la Fira, Claudia Kaiser, i l'assessora del convidat d'honor, Simone Bühler. La trobada, que ha tingut una durada de 45 minuts, ha finalitzat amb l'acord formal per part de la fira i del Llull de garantir la presència catalana a Frankfurt, bé per l'edició del 2006 o bé per la del 2007.

El resultat de la reunió ha estat valorat molt positivament pel director de l'Institut Ramon Llull que ha considerat que es tracta d'una ocasió única per a la promoció de la cultura catalana "ja que la Fira del Llibre de Frankfurt és la més important del món amb molta diferència i permet una visibilitat de la cultura convidada durant tot l'any, no només a Frankfurt, sinó a tota Alemanya. Això vol dir que es faran actes, exposicions, concerts, representacions teatrals, etc, per tota Alemanya. Es tracta, indubtablement d'una oportunitat única".


     | Avís legal | Accessibilitat | Mapa web | Contacteu-nos |       Amb la col·laboració de: