català | español | english | deutsch

Llull TV

Llull TV

Videoclips

Per veure aquest contingut de v�deo s'ha d'instal�lar Flash Player
Andreu Zaragoza Quintet

Manel Camp
Manel Camp

La nit aquella i Davallada del disc Tornassol

La segona nit del programa la Jazzkeller vibrarà amb "Tornassol", el títol de l'últim i inspirat treball del pianista i compositor Manel Camp, dues suites on el quartet del músic desplega el seu llenguatge alhora líric i rítmic.

Enllaç al programa

Veure video

Nubla
Nubla

Malquerida, del disc Voyeur

Nubla és en realitat Luciana Carlevaro, una artista de Barcelona fascinada per la imatge, la música, el teatre... És per això que Nubla és molt més que música, és un projecte artístic que descansa en el trip hop i que busca arribar al cor de l'audiència no només amb del so sinó també a través del gest, el color, la textura, el somni.

Enllaç al programa

Veure video

Antonia Font
Antonia Font

Wa yeah!, del disc Batiscafo Katiuscas

Antònia Font ha aconseguit el que per molts semblava un repte impossible: triomfar amb un pop alhora delicat i potent, fresc, senzill, personal i allunyat d'esclavituds comercials. Madura i lliure, la creativitat d'Antònia Font porta la poesia al món del pop.

Enllaç al programa

Veure video


Andreu Zaragoza Quintet

Formació que busca en les arrels del postbop i en destil·la una sonoritat contemporània, oferirà un programa que compagina les composicions originals del guitarrista amb les reinterpretacions d'estàndards americans.

Andreu Zaragoza Quintet: Andreu Zaragoza -piano, Enrique Oliver - saxo tenor, Marc Ayza -bateria, Albert Bover - piano, Tom Warbuton- contrabaix.

Enllaç al programa

Veure video


Lax'n'busto

El blues del diumenge, del disc Relax

Una de les bandes ja clàssiques del rock català. Sorgits al Vendrell a finals dels 80, Lax'n'busto ha gravat una desena d'àlbums i s'ha convertit en un dels noms imprescindibles del panorama musical en català. Gravat als Estats Units cercant una sonoritat forta, Relax és el seu treball més recent.

Enllaç al programa

Veure video

Mal Pelo
Mal Pelo

Bach 2004
Parlar estrictament de dansa seria, en el cas de Mal Pelo, limitar les possibilitats expressives d'una companyia que fa servir el cos per observar, per pensar, per reflexionar. Jugant amb diferents elements, la companyia de Maria Muñoz i Pep Ramis s'ha creat un espai en el món de la dansa contemporània amb els seus espectacles íntims, poètics, aparentment espontanis, intensament plàstics.

Enllaç al programa

Veure video

Raravis
Raravis

De terrissa
Ell apareix. Ella apareix. Tots dos amb els seus abrics, el fred, els somnis. S'observen, es creuen, es toquen finalment, a vegades s'entenen. La terrissa, com algunes trobades escasses i privilegiades, resisteix al pas del temps. Andrés Corchero i Rosa Muñoz, dos dels coreògrafs més senzills i sincers del nostre temps, extraordinaris autors d'una obra curiosa i oberta, plantegen a De terrissa un diàleg entre dos cossos. Un diàleg aturat en un moment, en un silenci, en el temps, que fa possible que les coses i els cossos es transformin, s'intensifiquin, desapareguin.

Enllaç al programa

Veure video

Àngels Margarit/Cia.Mudances
Àngels Margarit/Cia.Mudances

Sólo por placer
Al Petit pensament plàcid número 1, Georges Perec va dir que els gats habiten les cases millor que els homes: fins i tot al més quadrat i horrible dels espais saben trobar un racó propici. Àngels Margarit, veterana ballarina, coreògrafa i pedagoga, parteix d'aquest pensament per desenvolupar un espectacle que parla de l'espai, que busca la relació entre allò que es veu i allò que s'escolta, entre l'instant i la distància.

Enllaç al programa

Veure video

     | Avís legal | Accessibilitat | Mapa web | Contacteu-nos |       Amb la col·laboració de: